Met icasa producten verbinden

Koppel de icasa Lamp, Dimmer of Switch en de Pulse Wandschakelaar eerst met een Zigbee Gateway.

Koppelen met een icasa lamp

• Schakel de stroom van de lamp uit.
  • Houd de Wandschakelaar op minder dan 10 cm afstand van de lamp.
  • Schakel de stroom van de lamp weer in.
  • Houd de Uit en Aan knop ingedrukt tot de Status LED aan gaat, en druk vervolgens direct op de 2 keer op de Uit knop.
  • De Status LED gaat snel knipperen tijdens het koppel proces.
  • De Lamp knippert kort om een succesvolle koppeling aan te geven.
Herhaal deze stappen voor alle lampen in de groep.