Met IKEA Home smart verbinden

1. Schakel de spanning naar de icasa LED controller uit.
  2. Stel de 2 schakelaars op de LED controller afhankelijk van de aangesloten LED strip.
  3. In de IKEA Home smart App druk op Tandwiel rechts bovenaan.
  4. Druk op Apparaten beheren.
  5. Druk op + .
  6. Druk op LED LAMP.
  7. Schakel de spanning naar de icasa LED controller in.
  8. Druk op -> .
  9. Volg de instructies voor het juiste model IKEA afstandsbediening in the de IKEA Home smart App.
  10. De aangesloten LED strip knippert kort om een succesvolle koppeling aan te geven.
Als de LED controller niet koppelt met IKEA Home smart, druk 5 keer kort op de Action knop om de LED controller te resetten en doorloop de stappen opnieuw