Met Philips Hue verbinden

Koppel de wandschakelaar eerst met de Philips Hue Bridge zoals beschreven bij stap 1. Koppel daarna één voor één de lampen die je wilt bedienen met de wandschakelaar.

1) Koppelen met de Philips Hue Bridge

• In de Philips Hue App druk op Instellingen.
  • Druk op Accessoire configuratie.
  • Druk op Accessoire toevoegen.
  • Druk op Hue Dimmer Schakelaar.
  • Druk op Optie 1.
  • Druk op LED knippert.
  • Houd de Uit en Aan knop op de Wandschakelaar ingedrukt tot de Status LED aangaat.
  • Druk vervolgens direct op de Uit knop.
  • De Status led knippert 5 keer snel om een succesvolle koppeling aan te geven.
De Wandschakelaar verschijnt niet in de Philips Hue App, je kunt de pagina in de App verlaten en doorgaan naar stap 2.

2) Koppelen met een Philips Hue lamp

• Schakel de stroom van de lamp uit.
  • Houd de Wandschakelaar op minder dan 10 cm afstand van de lamp.
  • Schakel de stroom van de lamp weer in.
  • Houd de Uit en Aan knop ingedrukt tot de Status LED aan gaat, en druk vervolgens direct 2 keer op de Uit knop.
  • De Status LED gaat snel knipperen tijdens het koppel proces.
  • De Lamp knippert kort om een succesvolle koppeling aan te geven.
Herhaal deze stappen voor alle lampen in de groep.